Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How to set bot difficulty  (Read 9391 times)
BCH32
Nub


Cakes 1
Posts: 10



« on: September 07, 2009, 05:36:46 am »

Hello All,
I have a server for my friends and I and I use in my server config :
Code:
set bot_enable                  "1"
set bot_minplayers              "2"
I want to know if there is a way to adjust the bot difficulty ?
Something like
Code:
set bot_difficulty "#"
where # is a number (which number <=> whish difficulty??).

BCH
Logged
cosmo
Member


Cakes 18
Posts: 372


on a dead horse


WWW
« Reply #1 on: September 07, 2009, 07:20:54 am »

no.

g_spSkill is the cvar you're looking for.

1 - I can win
...
5 - Nightmare
Logged

- HUNT HIGHSCORES - mapping - xmpp://cosmo@spaceboyz.net
davidd
Half-Nub


Cakes 6
Posts: 99


[Z] server maintainer


« Reply #2 on: September 07, 2009, 10:55:29 am »

thx for the tip, I set my brightskin server to g_spskill 3 (instead of default 2)
Lets hope it the more skilled players will like it ( that is the target audience of the brightskins server)

Logged

Openarena, the freedom to contribute and extend.
BCH32
Nub


Cakes 1
Posts: 10



« Reply #3 on: September 08, 2009, 03:41:27 am »

no.

g_spSkill is the cvar you're looking for.

1 - I can win
...
5 - Nightmare
Thanks for your answer, which is the default value ??
Logged
sago007
Posts a lot
*

Cakes 62
Posts: 1664


Open Arena Developer


WWW
« Reply #4 on: September 08, 2009, 07:17:41 am »

Thanks for your answer, which is the default value ??
2 = Bring it on
Logged

There are nothing offending in my posts.
RMF
Member


Cakes 12
Posts: 694



« Reply #5 on: September 08, 2009, 04:11:19 pm »

@davidd, i rather like skill lvl 3 than those noobs from 2. 3 still has no tactics, but it compensates some with aim. (though players is always better than bots, no matter how noobisch or pro he/she is)
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to: