Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Multiplayer Mode Kills the router  (Read 4114 times)
NewGuy
Ok i've posted twice!


Cakes 0
Posts: 2


« on: December 05, 2009, 11:59:03 AM »

I know it sounds odd, but it has happened 4 times in a row. Every time i click multiplayer, it tries to scan the network the wireless router disconnects me, stops broadcasting, and will not work again until i unplug it. The router is a d-Link. It works fine with my Linksys though. Any ideas on what is wrong would be helpful.
Thanks,
NewGuy.
Logged
RMF
Member


Cakes 12
Posts: 694



« Reply #1 on: December 06, 2009, 05:43:37 AM »

one of the reasons why i hate wireless and have everything wired Cool

Anyway, sry but ive not the slightest idea why this can be
Logged
Cacatoes
Banned for leasing own account
Posts a lot
*

Cakes 73
Posts: 1427


also banned for baiting another to violate rules


« Reply #2 on: December 06, 2009, 05:01:41 PM »

Hi, read this : http://openarena.ws/board/index.php?topic=3277.0
Logged

Todo: Walk the cat.
NewGuy
Ok i've posted twice!


Cakes 0
Posts: 2


« Reply #3 on: December 08, 2009, 09:47:04 PM »

Yes this sounds like a similar issue. My game does not freeze like theres does (maybe a newer version). The router in this case stops broadcasting the wireless signal and drops all clients. It must be a router issue like they mentioned. It probably cannot handle the responses. I guess i will not be buying a D-Link router. Thanks for the replies.
NewGuy
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to: