Pages: [1]
  Print  
Author Topic: serverbrowser doesn't remember hide private?  (Read 3423 times)
pulchr
Member


Cakes 34
Posts: 626



WWW
« on: July 19, 2009, 06:35:37 AM »

i got confused today as i used the serverbrowser. i had ticked off "hide private" to see all servers. but it seems like the browser doesn't remember if it should be on/off when i return to the browser. it always starts as "on" when you go back there.

is this intentional - or is the setting just not saved?

(tried in 0.8.1)
Logged
Cacatoes
Banned for leasing own account
Posts a lot
*

Cakes 73
Posts: 1427


also banned for baiting another to violate rules


« Reply #1 on: July 19, 2009, 08:14:34 AM »

Maybe it depends on how you quit the game, and if you joined a server with a mod. Because I think it only saves the config of the mod you were playing, whereas when you start the game it only knows baseoa.

Wink
Logged

Todo: Walk the cat.
Neon_Knight
In the year 3000
***

Cakes 49
Posts: 3763


Trickster God.


« Reply #2 on: July 19, 2009, 08:21:34 AM »

Have you tried doing that with OAX?
Logged


"Detailed" is nice, but if it gets in the way of clarity, it ceases being a nice addition and becomes a problem. - TVT
Want to contribute? Read this.
sago007
Posts a lot
*

Cakes 62
Posts: 1664


Open Arena Developer


WWW
« Reply #3 on: July 19, 2009, 09:29:41 AM »

It is not saved.

The function was implemented before the number of allowed cvars was increased and I omitted it to save some chars.
Logged

There are nothing offending in my posts.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to: