Pages: 1 [2] 3
  Print  
Author Topic: Funny & Weird Screen Shots  (Read 45270 times)
chaoticsoldier
Member


Cakes 18
Posts: 375


This space intentionally left blank.


« Reply #25 on: May 28, 2010, 12:55:09 AM »

I know how to take a screenshot (/screenshot) but where are they saved too on vista? cuz there aint no applicationdata folder that i can find. and they are not in the baseoa folder. I know this isnt really the place to post this question but I had some pic I wanted to put up.  Grin

Have a look here:
C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Roaming\OpenArena\baseoa\screenshots
Logged

0101100101101111011101010010011101110110011001010010000001101010011101010111001101110100001000000111011101100001011100110111010001100101011001000010000001111001011011110111010101110010001000000111010001101001011011010110010100101110
Gig
In the year 3000
***

Cakes 45
Posts: 4392


WWW
« Reply #26 on: May 28, 2010, 03:28:42 AM »

You should be able to get there also simply using this path: %appdata%\OpenArena\baseoa\screenshots

I also suggest you to use /screenshotjpeg instead of /screenshot... so you will take it in .jpg format instead of .tga and the files will be smaller (and more compatible with all kinds of applications).
Logged

I never want to be aggressive, offensive or ironic with my posts. If you find something offending in my posts, read them again searching for a different mood there. If you still see something bad with them, please ask me infos. I can be wrong at times, but I never want to upset anyone.
Gig
In the year 3000
***

Cakes 45
Posts: 4392


WWW
« Reply #27 on: May 28, 2010, 03:37:14 AM »

I always had horrible drops:
57fps facing a flag

16fps facing mid + playermodels and some shooting action


Wonderful! Is it possible to have a cvar that completely disables textures in that way? I want it!  Smiley
Logged

I never want to be aggressive, offensive or ironic with my posts. If you find something offending in my posts, read them again searching for a different mood there. If you still see something bad with them, please ask me infos. I can be wrong at times, but I never want to upset anyone.
chaoticsoldier
Member


Cakes 18
Posts: 375


This space intentionally left blank.


« Reply #28 on: May 28, 2010, 03:39:41 AM »

Noooooooooo!

You don't really want that do you?

 Cry
« Last Edit: May 28, 2010, 11:37:56 AM by chaoticsoldier » Logged

0101100101101111011101010010011101110110011001010010000001101010011101010111001101110100001000000111011101100001011100110111010001100101011001000010000001111001011011110111010101110010001000000111010001101001011011010110010100101110
Gig
In the year 3000
***

Cakes 45
Posts: 4392


WWW
« Reply #29 on: May 28, 2010, 03:45:12 AM »

Mainly, I'm joking... Anyway, if there were a way to try it, I think it could be funny, and I would try it. Very "old style"... Obviously, I suppose one should get more fps in that way (unlike r_grayscale, that strangely slows down a lot).
Logged

I never want to be aggressive, offensive or ironic with my posts. If you find something offending in my posts, read them again searching for a different mood there. If you still see something bad with them, please ask me infos. I can be wrong at times, but I never want to upset anyone.
fromhell
Administrator
GET A LIFE!
**********

Cakes 35
Posts: 14520



WWW
« Reply #30 on: May 28, 2010, 04:36:35 AM »

it'll be faster... if your texture vram is 4kb.

Extreme picmip doesn't improve speed.
Logged

asking when OA3 will be done won't get OA3 done.
Progress of OA3 currently occurs behind closed doors alone

I do not provide technical support either.

new code development on github
Gig
In the year 3000
***

Cakes 45
Posts: 4392


WWW
« Reply #31 on: May 28, 2010, 05:30:24 AM »

Extreme picmip doesn't improve speed.
Do you mean "after a certain r_picmip value, depending on your hardware, you have no more speed profit"? Anyway, an exteme r_picmic 999 or similar might be cool (obviously just to have fun).
Logged

I never want to be aggressive, offensive or ironic with my posts. If you find something offending in my posts, read them again searching for a different mood there. If you still see something bad with them, please ask me infos. I can be wrong at times, but I never want to upset anyone.
chaoticsoldier
Member


Cakes 18
Posts: 375


This space intentionally left blank.


« Reply #32 on: May 28, 2010, 05:38:57 AM »

Too bad it only goes up to 10. Smiley

That screenshot is about as plain as it gets.
Logged

0101100101101111011101010010011101110110011001010010000001101010011101010111001101110100001000000111011101100001011100110111010001100101011001000010000001111001011011110111010101110010001000000111010001101001011011010110010100101110
Gig
In the year 3000
***

Cakes 45
Posts: 4392


WWW
« Reply #33 on: May 28, 2010, 05:49:04 AM »

Too bad it only goes up to 10. Smiley

That screenshot is about as plain as it gets.
R_picmip maximum value isn't 16? :-/ Anyway, it is not even near to the magnific first 90's feel of the screenshots...

PS: do you know that with a second vid_restart your r_picmip, if >3, automatically returns to 3 (the maximum -lower- quality you can set from menu)?
Logged

I never want to be aggressive, offensive or ironic with my posts. If you find something offending in my posts, read them again searching for a different mood there. If you still see something bad with them, please ask me infos. I can be wrong at times, but I never want to upset anyone.
chaoticsoldier
Member


Cakes 18
Posts: 375


This space intentionally left blank.


« Reply #34 on: May 28, 2010, 06:05:32 AM »

Yes, you're right. It is 16, sorry.

PS: do you know that with a second vid_restart your r_picmip, if >3, automatically returns to 3 (the maximum -lower- quality you can set from menu)?
Hmm. Is that meant to happen?
Logged

0101100101101111011101010010011101110110011001010010000001101010011101010111001101110100001000000111011101100001011100110111010001100101011001000010000001111001011011110111010101110010001000000111010001101001011011010110010100101110
Gig
In the year 3000
***

Cakes 45
Posts: 4392


WWW
« Reply #35 on: May 28, 2010, 06:25:29 AM »

PS: do you know that with a second vid_restart your r_picmip, if >3, automatically returns to 3 (the maximum -lower- quality you can set from menu)?
Hmm. Is that meant to happen?
I think there is some prolem. If I enter the game, set \r_picmip 10, then type simply \r_picmip, it says "... is 0. latched: 10". So, i use \vid_restart, the texture quality lowers and if I type \r_picmip it says "...is 3. Default is 1" (anyway, quality seems inferior than really using 3). If I type \vid_restart again, visual quality becomes better, I suppose really at 3.
Warning: I must precise that I notice this behaviour looking at the visual effect of the "engine" of the rockets I shoot... I don't find great differences in the map textures, but I noticed this (since at high r_picmip values, there is something that seems a semi-transparent ball after your rockets, it is easy to recognize).
Logged

I never want to be aggressive, offensive or ironic with my posts. If you find something offending in my posts, read them again searching for a different mood there. If you still see something bad with them, please ask me infos. I can be wrong at times, but I never want to upset anyone.
RMF
Member


Cakes 12
Posts: 694



« Reply #36 on: May 28, 2010, 10:09:22 AM »

don't use vista, only 7/xp/other OS

anyway they're in C:\Users\ <username> \appdata\roaming\openarena\ <modname (or baseoa)> \screenshots
Logged
Thoushaltdie
Lesser Nub


Cakes 0
Posts: 134



« Reply #37 on: May 28, 2010, 01:18:04 PM »

OK I get up to the (username) part but there is NO appdata folder Cry
Logged

Victory needs no explanation, defeat allows none!
Cacatoes
Banned for leasing own account
Posts a lot
*

Cakes 73
Posts: 1427


also banned for baiting another to violate rules


« Reply #38 on: May 28, 2010, 01:20:56 PM »

Hidden folders visible ?

C:\Users\Admin...?\Appdata\
Logged

Todo: Walk the cat.
sago007
Posts a lot
*

Cakes 62
Posts: 1664


Open Arena Developer


WWW
« Reply #39 on: May 28, 2010, 01:56:42 PM »

OK I get up to the (username) part but there is NO appdata folder Cry
Use "Run..." (Win+R) paste "%appdata%\OpenArena\baseoa" without quotes and press "Return" or "Enter"
Logged

There are nothing offending in my posts.
Thoushaltdie
Lesser Nub


Cakes 0
Posts: 134



« Reply #40 on: May 28, 2010, 04:14:57 PM »

for some reason my computer was set to not show hidden file and folders Huh
But as was discussed in the begining about crush kills. Correct me if I'm wrong but
Crusher

Crushed
Logged

Victory needs no explanation, defeat allows none!
Gig
In the year 3000
***

Cakes 45
Posts: 4392


WWW
« Reply #41 on: May 28, 2010, 05:16:29 PM »

What? You killed someone with the gauntlet at distance? It remembers me of a bug that is present in Q3A, in Q36DM6. If you stay in a specific point, holding the gauntlet active, when someone passes in another specific point, you will hit him! I'm not sure, but it seems to me that the same happened also in "6++" map...
« Last Edit: May 29, 2010, 12:32:34 AM by Gig » Logged

I never want to be aggressive, offensive or ironic with my posts. If you find something offending in my posts, read them again searching for a different mood there. If you still see something bad with them, please ask me infos. I can be wrong at times, but I never want to upset anyone.
Cacatoes
Banned for leasing own account
Posts a lot
*

Cakes 73
Posts: 1427


also banned for baiting another to violate rules


« Reply #42 on: May 28, 2010, 05:46:05 PM »

There's a trap in that map, you can trigger it and it will kill people in the middle of the lava squared room.
Logged

Todo: Walk the cat.
Thoushaltdie
Lesser Nub


Cakes 0
Posts: 134



« Reply #43 on: May 28, 2010, 07:34:43 PM »

the trap is actually a counter trap. in that little room is a trap that shoot rockets and grenades all over the lava room but on the sides before the lava room are buttons that activate the trap that crushes the first person.

oh and those pics were not taken one right after the other. there was a space of a few secs when i turned, walked over to the button, pushed it, then returned to my original position and took another pic
Logged

Victory needs no explanation, defeat allows none!
sago007
Posts a lot
*

Cakes 62
Posts: 1664


Open Arena Developer


WWW
« Reply #44 on: May 29, 2010, 05:42:17 AM »

@Thoushaltdie
Yes that is a crush kill. I never noticed it there.

And it is possible to do a teamkill with a crusher even if friendly fire is off. When I first activated the functionality teamkills wasn't possible but I found it a little too convenient that you could activate a trap, the trap would crush down on friends and foes and when it moved up again all your teammates was still alive. It didn't work as before so I changed it either. So teamprotection was removed and the TEAMMATE text added.
Logged

There are nothing offending in my posts.
Logan
Member


Cakes 2
Posts: 367


I'm one of those Canadians you've heard about


« Reply #45 on: May 29, 2010, 08:25:08 AM »


oh and those pics were not taken one right after the other. there was a space of a few secs when i turned, walked over to the button, pushed it, then returned to my original position and took another pic

That's what I figured you did.
Logged

*Logan*




Let Me Kill You In Open Arena--> Digichalk 0.8.5
Let Me Kill You In Quake Live--> Logan26
Thoushaltdie
Lesser Nub


Cakes 0
Posts: 134



« Reply #46 on: May 29, 2010, 02:55:27 PM »

I have noticed that I get the "TEAMMATE" killed text when I do something that results in a teammate dying but not being killed by the direct damage of a shot, cuz friendlyfire is off. And even when awardpushing is off too.  Evil
Logged

Victory needs no explanation, defeat allows none!
fromhell
Administrator
GET A LIFE!
**********

Cakes 35
Posts: 14520



WWW
« Reply #47 on: July 29, 2010, 08:24:18 AM »

Once in a while... the screen will flip a color component around in a screenshot (when taken on Voodoo2)

You don't see these colors ingame, but this may be a stupid SDL bug
Logged

asking when OA3 will be done won't get OA3 done.
Progress of OA3 currently occurs behind closed doors alone

I do not provide technical support either.

new code development on github
Haverford
Nub


Cakes 1
Posts: 33


make it work...


WWW
« Reply #48 on: July 29, 2010, 08:56:20 AM »

it'll be faster... if your texture vram is 4kb.

Extreme picmip doesn't improve speed.

Right - anyone who has major fps problems ought to try instead:

/r_detailtextures 0

I'm not 100% sure what it does, but I noticed very little degradation in quality and I have a fairly good graphics card - or at least, it was amazing in 2005. Now its specs are pretty mediocre, but I still get a consistent 125 fps and can go up to 500 if I want to, but that makes me lag (which supposedly it shouldn't).

Anyway, what do you all make of this? Tongue




I found this kind of funny - Seems this "clan" popped up in the time between me checking servers for players and me going back onto this one. I swear no one had this tag earlier. Thing is, none of them are particularly good. Only two seem to know how to play the game, and none of them say a word. XD

Idk...I chuckled a bit at this, it's kind of funny after all - they grew about 3 times faster in 5 minutes than my clan has in 5 months!
Logged

If you do something right...no one has to know you did anything at all.

</atrophy>
PopeJo
Lesser Nub


Cakes 12
Posts: 105



WWW
« Reply #49 on: July 29, 2010, 09:49:29 AM »

they must be german, their names are variants and wordplays on the word "pig" dt. "Sau".

maybe they aim at being the worst-pinged clan? Wink
Logged

Pages: 1 [2] 3
  Print  
 
Jump to: